Antena Meniu Search
x

SONDAJ: Sunteţi de acord cu proiectul de lege care prevede ca elevii să fie testați pentru consumul de droguri în școală, aşa cum se întâmplă în alte ţări?

Anul trecut, aleşii au iniţiat un proiect de lege prin care elevii să fie testaţi antidrog în licee şi facultăţi, precum în Marea Britanie. În comisiile de specialitate însă, proiectul a fost respins, pe motiv că "nu a fost scris cel mai bine". În contextul în care procurorii au descoperit o reţea de elevi şi studenţi care vindea droguri în liceele de top, vă invităm să vă spuneţi părerea dacă proiectul ar trebui reluat în discuţie.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 11:08

Vă invităm să votaţi în sondajul de mai jos dacă sunteţi sau nu de acord cu o astfel de măsură, iar răspunsurile voastre se văd la Observator 12-14:

Întrebarea zilei

Sunteţi de acord cu proiectul de lege care prevede ca elevii să fie testați pentru consumul de droguri în școală, aşa cum se întâmplă în alte ţări?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Observator » Sondaj » SONDAJ: Sunteţi de acord cu proiectul de lege care prevede ca elevii să fie testați pentru consumul de droguri în școală, aşa cum se întâmplă în alte ţări?