Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Campionatul Mondial de Supersport 300. Dean Berta Vinales şi-a pierdut viaţa, la doar 15 ani

Spaniolul Dean Berta Vinales, vărul lui Maverick Vinales, a decedat, sâmbătă, la Jerez, după un accident într-o etapă a Campionatului Mondial de Supersport 300. Pilotul avea doar 15 ani.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 18:29

Dean Berta Vinales
Dean Berta Vinales - Profimedia

Dean Berta Vinales, în vârstă de 15 ani, a murit sâmbătă într-un accident, la Campionatul Mondial de Supersport 300, cu trei tururi înainte de sosire. Sportivul a suferit răni grave la cap şi în zona toracică, după o căzătură în care au fost implicaţi mai mulţi piloţi, informează L’Equipe, potrivit news.ro.

Dean Berta Vinales nu a supravieţuit accidentului

Iniţial, Dean Berta Vinales a primit îngrijiri pe pistă, iar apoi a fost dus cu ambulanţa la centrul medical al circuitului. Din păcate, nu a mai putut fi salvat. Tânărul sportiv era membru al echipei Vinales Racing Team şi se afla pe locul 22 în clasamentul general.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Accident mortal la Campionatul Mondial de Supersport 300. Dean Berta Vinales şi-a pierdut viaţa, la doar 15 ani