Antena Meniu Search
x

Alex Chipciu, dezlănțuit la adresa celor care încalcă regulile de izolare: "Ia cinci cărți și citește!"

Alex Chipciu a fost revoltat de ceea ce s-a întâmplat în România, în weekendul trecut, când foarte multă lume a ieșit la grătare și a încălcat regulile de izolare.

de Silviu Vișan

la 23.03.2020, 20:17

Alex Chipciu, la antrenament
Alex Chipciu, supărat pe cei care nu respectă izolarea - SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
  • Alex Chipciu i-a mustrat pe cei care au încălcat regulile de izolare
  • Internaționalul român le-a făcut câteva recomandări pentru a-și ocupa timpul
  • Alex Chipciu încearcă să se mențină în formă, la domiciliu

Alex Chipciu a fost revoltat de ceea ce s-a întâmplat în România, în weekendul trecut, când foarte multă lume a ieșit la grătare și a încălcat regulile de izolare. 

"Asta e educația acelor oameni. Nu știm ce e în spatele deciziilor pe care le iau. Noi judecăm lucrurile din perspectiva noastră, că e normal să stăm în casă, să nu infectăm alți oameni. Noi, ca popor și ca istorie, nu avem mentalitatea asta. Ia cinci cărți, citește-le! Fă abdomene, fă flotări! Dacă stai la TV și te uiți la știri toată ziua, da, te plictisești. Ia aspiratorul și dă prin casă! Eu, de exemplu, azi am dat cu aspiratorul până seara", a spus Alex Chipciu pentru Digi Sport. 

Alex Chipciu se menține în formă în izolare

Internaționalul român încearcă să fie cât mai activ în această perioadă. Alex Chipciu respectă programul primit din partea preparatorului fizic de la CFR Cluj. 

"Normal că îmi plac alergarea, sala, sportul. Cred că astea ne mențin vii. Așa ești fericit, liniștit. Dacă n-ar fi măsurile astea, m-aș urca pe bicicletă și aș merge în pădure. Până când a intrat hotărârea asta în vigoare, ieșeam la alergat pe la 11 sau 12 seara. Am pădurea aproape, nu era lume pe acolo. Din păcate, acum nu se mai poate”, a declarat Chipciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Alex Chipciu, dezlănțuit la adresa celor care încalcă regulile de izolare: "Ia cinci cărți și citește!"