Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ana Bogdan şi Irina Begu, eliminate în primul tur la Jocurile Olimpice de la Paris. Singura româncă rămasă în competiţie la simplu

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 96 WTA, a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur la Jocurile Olimpice de la Paris. Şi Irina Begu a pierdut în primul tur. Românca a fost eliminată de liderul mondial Iga Swiatek.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 15:12

Ana Bogdan şi Irina Begu, eliminate în primul tur la Jocurile Olimpice de la Paris Ana Bogdan şi Irina Begu, eliminate în primul tur la Jocurile Olimpice de la Paris - Profimedia

Ana Bogdan a fost învinsă de italianca Jasmine Paolini, locul 5 WTA şi favorită 4, scor 7-5, 6-3. Meciul de pe arena Suzanne-Lenglen a durat o oră şi 40 de minute.

Irina Begu, locul 136 mondial, a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al probei de simplu, din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice. Begu (33 de ani) a fost învinsă de liderul mondial, poloneza Iga Swaitek (23 de ani), scor 6-2, 7-5. Meciul disputat pe arena Philippe-Chatrier a durat o oră şi 45 de minute, relatează news.ro.

Singura româncă rămasă în competiţie la simplu este Jaqueline Cristian, locul 61 WTA, care o va întâlni pe sportiva franceză Caroline Garcia. locul 25 WTA.

Articolul continuă după reclamă

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Ana Bogdan şi Irina Begu, eliminate în primul tur la Jocurile Olimpice de la Paris. Singura româncă rămasă în competiţie la simplu