Antena Meniu Search
x

Antrenorul lui David Popovici, despre multiplul campion la nataţie: ''Constant, consecvent şi atent la detalii''

Antrenorul Adrian Rădulescu l-a caracterizat pe multiplul campion la nataţie David Popovici ca fiind ''constant, consecvent şi atent la detalii''. El a mai afirmat că se aştepta ca 2022 să fie un an foarte bun: ''S-a muncit foarte mult. Cred că ne aşteptam ca anul să fie atât de bun''.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 16:36

David Popovici
David Popovici - Profimedia Images

''Sunt un antrenor fericit, dar care nu se poate abţine şi mereu găseşte noi probleme care necesită rezolvare'', a adăugat Rădulescu. Antrenorul a menţionat că înaintea competiţiilor din această vară obiectivul pe care şi l-au propus era să fie competitivi la cele patru competiţii.

''După Campionatul Mondial de la Budapesta ne-am pus în cap cvadrupla dublă, adică medaliile de aur la 100 şi la 200 în două competiţii continentale juniori şi seniori şi două competiţii mondiale juniori şi seniori'', a afirmat el.

David Popovici a câştigat în 2022 medaliile de aur la 100 m liber şi 200 m liber la Campionatul Mondial şi la Campionatul European de seniori şi patru medalii de aur şi una de argint la CE de juniori (50 m liber. 100 m liber, 200 m liber, ştafetă 4x100 m liber / ştafetă combinată 4x100 m).

În perioada 30 august – 4 septembrie, Popovici va participa la CM de înot pentru juniori, la Lima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Antrenorul lui David Popovici, despre multiplul campion la nataţie: ''Constant, consecvent şi atent la detalii''