Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bernadette Szocs a câștigat medalia de argint la Campionatul European Individual de la Linz, transmis LIVE în AntenaPLAY

Bernadette Szocs a câștigat medalia de argint la Campionatul European Individual de la Linz, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, după ce a fost învinsă în finală de colega de la individual dublu, Sofia Polcanova (Austria). Cele două au disputat și finala la dublu a competiţiei, pe care au pierdut-o dramatic, în decisiv, contra echipei Hana Matelova (Cehia) / Barbora Balazova (Slovacia), cu scorul de 2-3.

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 18:46

Bernadette Szocs Bernadette Szocs a câștigat medalia de argint la Campionatul European Individual de la Linz, transmis LIVE în AntenaPLAY - Profimedia Images

Sofia Polcanova a câştigat setul 5, cu 11-9, și a învins-o cu 4-1 la seturi pe Bernadette Szocs.

Pentru a ajunge în ultimul act, Bernadette Szocs a trecut de Maria Xiao, cu 4-1 la seturi. De partea cealaltă, Sofia Polcanova a învins-o pe Nina Mittelham, cu acelaşi scor, 4-1. Ultima întâlnire dintre cele două nu este una de care Bernie să îşi aducă aminte cu plăcere. La Jocurile Olimpice 2024, Polcanova se impunea în optimi, cu un sever 4-0. Atunci, Bernie susţinea că a fost "furată" de arbitru, transmite AS.RO.

Articolul continuă după reclamă

Bernadette Szocs și Sofia Polcanova, argint în finala de dublu de la Campionatul European Individual

Pe acelaşi subiect

Câştigătoarele din urmă cu doi ani, din Munchen, şi-au demonstrat din nou forţa la masa de joc, însă nu a fost suficient pentru a le învinge pe Hana Matelova și Barbora Balazova. Bernadette Szocs și Sofia Polcanova au fost înfrânte în setul decisiv.

În semifinale, românca şi colega sa austriacă au învins echipa Izabela Lupulesku/Sabina Surjan (Serbia), scor 3-2 (10-12, 11-4, 11-5, 5-11, 11-3).

Bernie Szocs: "Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen!"

Bernadette Szocs a avut o performanță uluitoare în probleme de simplu, dublu şi dublu mixt la competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Ea anunțase încă de la început care este obiectivul pe care şi l-a trasat. "Nu am avut nicio pauză după Jocurile Olimpice de la Paris. Cred că ăsta a fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac pentru a-mi reveni din punct de vedere mental, după Jocurile Olimpice. Am avut un cantonament în România. Fetele şi băieţii s-au antrenat împreună. O voi lua pas cu pas, meci cu meci. Nu vreau să mă gândesc prea departe. E o călătorie lungă. Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen. Dar faptul că voi evolua în 3 probe nu va fi uşor, trebuie să rămân concentrată", spunea Bernadette Szocs.

Cine este Bernadette Szocs

Bernadette Szocs este o jucătoare de tenis de masă română, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile la nivel internațional. S-a născut pe 5 martie 1995 în Târgu Mureș, România, și face parte din comunitatea maghiară din România. Este una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis de masă ale țării și a reprezentat România în numeroase competiții europene și mondiale.

Bernadette și-a început cariera de tânără, obținând rezultate notabile în competițiile de juniori și tineret. În timp, ea a devenit o jucătoare de top, câștigând medalii la campionate europene și mondiale, atât la simplu, cât și la dublu și pe echipe. Este cunoscută pentru stilul său agresiv de joc și pentru abilitățile tehnice excelente.

De-a lungul carierei, Szocs a contribuit semnificativ la succesul echipei naționale a României, ajutând echipa să câștige mai multe medalii la Campionatele Europene de Tenis de Masă. De asemenea, ea este foarte activă în circuitul internațional de tenis de masă, participând la competiții din seria ITTF World Tour și în ligile de club din diverse țări.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Sport » Bernadette Szocs a câștigat medalia de argint la Campionatul European Individual de la Linz, transmis LIVE în AntenaPLAY