Antena Meniu Search
x

Bernadette Szocs – I-Ching Cheng LIVE VIDEO (21:30). Bernie joacă pentru optimi, exclusiv în AntenaPLAY

Bernadette Szocs – I-Ching Cheng LIVE VIDEO. Bernadette Szocs luptă pentru un loc în optimile Campionatului Mondial de tenis de masă cu I-Ching Cheng. Partida e în direct în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 17:03

Bernadette Szocs – I-Ching Cheng LIVE VIDEO (21:30). Bernie joacă pentru optimi, exclusiv în AntenaPLAY
- Profimedia

Aceasta este a 11-a întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar sportiva din Taipei se află în avantaj, conducând cu 6-4 la acest capitol.

Bernadette Szocs – I-Ching Cheng LIVE VIDEO

Pentru a ajunge în turul 3 al Campioanatului Mondial, Bernadette Szocs le-a învins pe Kallberg (4-1) și pe Alhodaby (4-3). Bernadette Szocs este una dintre cele patru românce calificate în turul 3 al Campionatului Mondial. Alături de ea, mai sunt pe tabloul de simplu feminin Eliza Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

Bernie e cea mai bună româncă a acestui moment, fiind pe locul 23 mondial. Ea a învățat să evolueze împotriva sportivelor din Asia. Chen Xingtong şi de Jia Nan Yuan sunt cele două jucătoare pe care le-a învins la Macao. ”Sunt pregătită. Sper să aduc rezultatele pe care mi le doresc. Sunt pregătită pentru orice luptă. Îmi doresc foarte mult o medalie la mondiale, am visat la o medalie. Știu că nu este ușor, dar nu este nimic imposibil.

O să dau totul din mine ca să reușesc să cuceresc o medalie. Am câștigat multe meciuri foarte importante, au fost printre cele mai bune meciuri din cariera mea. M-au ajutat să am o încredere mare în mine că pot și că nu sunt departe de asiatice. Sunt pregătită psihic, fizic și tehnic. Sunt pregătită pentru lupta cu asiaticele. Doamne ajută să cuceresc o medalie și să le înving cum le-am învins în concursurile trecute”, a spus Bernie Szocs, pentru frtmromania.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Bernadette Szocs – I-Ching Cheng LIVE VIDEO (21:30). Bernie joacă pentru optimi, exclusiv în AntenaPLAY