Antena Meniu Search
x

Căzătură fatală din tribună, în timpul unui meci de fotbal din Argentina. Moartea suporterului a suspendat partida

Un suporter al echipei River Plate a murit sâmbătă seară, după ce a căzut de pe o tribună de pe stadionul Monumental din Buenos Aires. Meciul din campionat a fost suspendat.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 16:30

Meciul River Plate - Defensa y Justicia a fost suspendat
Meciul River Plate - Defensa y Justicia a fost suspendat - Profimedia

Tragedia s-a produs sâmbătă pe Estadio Monumental din Buenos Aires, în timpul meciului de campionat dintre River Plate şi clubul Defensa y Justicia. "Un fan a căzut din tribuna Sivori Alta şi a murit pe loc. Serviciul medical a sosit imediat la faţa locului, la fel ca şi poliţia şi diferite agenţii de securitate", a precizat clubul într-un comunicat, potrivit news.ro.

Suporter mort la meci, după ce a căzut din tribună

"Tribuna unde defunctul avea abonament era la 90% din capacitate. În momentul căderii, nicio terţă persoană nu intervenise. De asemenea, s-a constatat că nu exista nicio situaţie violentă în tribună sau în jurul lui", se arată în comunicat.

Meciul a fost suspendat după 26 de minute, iar locul a fost evacuat în urma incidentului. River Plate, în prezent pe primul loc în clasament, a precizat că agenţiile de securitate şi unitatea fiscală specializată în evenimente de masă au demarat anchete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Căzătură fatală din tribună, în timpul unui meci de fotbal din Argentina. Moartea suporterului a suspendat partida