Antena Meniu Search
x

Cea mai bizară eliminare. A văzut roşu pentru "afişare de imagini oribile într-un loc public"

Situaţie inedită la un meci din ligile inferioare din Scoţia, unde un portar a fost eliminat pentru "afişare de imagini oribile într-un loc public". 

Situaţie inedită la un meci din ligile inferioare din Scoţia, unde un portar a fost eliminat pentru "afişare de imagini oribile într-un loc public". 

Portarul formaţiei Shettleston Juniors a primit cel mai straniu cartonaş roşu al carierei în minutul 74 al disputei din weekend cu Shotts Bon Accord, după ce a urinat în spatele porţii, în timpul meciului. "Când îţi vine, trebuie să faci!", a comentat jucătorul incidentul, surprins total de reacţia arbitrului.

Partida era întreruptă când White i-a fcut semn unui arbitru asistent că are nevoie să părăsească terenul. Cum n-a primit niciun răspuns şi era disperat să se ... uşureze, portarul s-a dus în spatele porţii şi a urinat. "I-am tot spus că nu mai pot să mă ţin, dar îmi făcea semne din cap şi mi-a transmis că nu poate opri jocul ca să merg la cabine. Aşa că am sărit în spatele porţii şi m-am dus lângă zid.", a povestit White.

Acesta a povestiti c joacă fotbal de la 8 ani şi până acum nu a fost vreodată eliminat. "Oamenii râdeau, am crezut că arbitrul va lua şi el partea amuzantă a situaţiei. Am crezut că cel mult voi primi un cartonaş galben, pentru tragere de timp.", a mai spus jucătorul, care totuşi, la final, s-a bucurat pentru victoria echipei sale, 1-0.

Arbitrul a scris însă în raportul de joc faptul că l-a eliminat pe White pentru "afişare de imagini oribile într-un loc public".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Cea mai bizară eliminare. A văzut roşu pentru "afişare de imagini oribile într-un loc public"