Antena Meniu Search
x

CFR Cluj - Slavia Praga, scor 2-0, în etapa a patra a grupelor Conference League

Echipa CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate. Meciul a fost întrerupt timp de 15 minute după ce un spectator a suferit un stop cardio-respirator, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 22:11

CFR Cluj - Slavia Praga 2-0, în etapa a patra a grupelor Conference League
- Hepta

În minutul 11 Muhar a fost faultat în careu, arbitrul Godinho a dictat penalti, iar Deac a deschis scorul pentru CFR Cluj. În minutul 25, meciul a fost întrerupt după ce un spectator în vârstă de aproximativ 60 de ani a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost resuscitat şi transportat la spital. Yuti a închis tabela, cu o lovitură de cap, în minutul 84, şi CFR Cluj conduce în grupa G, cu 7 puncte din patru meciuri.

Echipele de start:

  • CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac (Cvek 46), Boateng (Hoban 89), Muhar, Roger (Petrila 89) – Yeboah (Malele 78), Janga (Braun 65)
  • SLAVIA PRAGA: Kolar - Dorley, Kacharaba (Ewerton 70), Ousou, Jurasek – Traore (Masopust 70), Tiehi (Kricfalusi 86) – Yira Sor (Lingr 59), Usor (Jurasek 86), Olayinka – Tecl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » CFR Cluj - Slavia Praga, scor 2-0, în etapa a patra a grupelor Conference League