Antena Meniu Search
x

Moises Caicedo semnează cu Chelsea pentru o sumă record. Cât vor plăti londonezii pentru mijlocașul ecuadorian

Chelsea a ajuns la un acord pentru a semna cu mijlocaşul formaţiei Brighton, Moises Caicedo, pentru o sumă record în Marea Britanie, de 115 milioane de lire sterline.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 12:37

fotbalistul Moises Caicedo
Moises Caicedo semnează cu Chelsea pentru o sumă record. Cât vor plăti londonezii pentru mijlocașul ecuadorian - Profimedia Images

Liverpool a convenit vineri un acord de 111 milioane de lire sterline pentru jucătorul ecuadorian în vârstă de 21 de ani, transmite news.ro.

Dar preferinţa lui Caicedo este Chelsea, care a venit în cele din urmă cu o ofertă, după ce Brighton a respins o serie de propuneri în această vară.

Moises Caicedo, mai scump decât Enzo Fernandez

Astfel, Chelsea va depăşi recordul britanic în 2023, după ce în ianuarie l-a achiziţionat mijlocaşul argentinian Enzo Fernandez, în valoare de 107 milioane de lire sterline.

Caicedo, care a fost lăsat pe dinafară din lotul lui Brighton pentru victoria din debutul sezonului pe teren propriu cu Luton Town, mai are de efectuat vizita medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Moises Caicedo semnează cu Chelsea pentru o sumă record. Cât vor plăti londonezii pentru mijlocașul ecuadorian