Antena Meniu Search
x

Ciclistul belgian Tijl De Decker a murit la doar 22 de ani, în timpul antrenamentelor. "Echipa are sufletul sfâşiat"

Ciclistul belgian Tijl De Decker, câştigătorul cursei Paris-Roubaix la tineret în primăvară, a decedat, vineri, la vârsta de 22 de ani, după un accident petrecut la antrenament, a anunţat echipa sportivului, Lotto-Dstny, citată de AFP.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 15:48

Tijl De Decker a murit la 22 de ani
Tijl De Decker a murit la 22 de ani - Profimedia

Ciclistul belgian Tijl De Decker a murit la 22 de ani. "Cu mare tristeţe, anunţăm decesul lui Tijl De Decker, ca urmare a accidentului său la antrenamentul de miercuri", a scris formaţia pe contul de socializare X, fostul Twitter.

Reacţii după moartea lui Tijl De Decker

"Echipa are sufletul sfâşiat în urma acestei tragedii şi îşi îndreaptă toate gândurile sale către familie şi apropiaţii lui Tijl în această perioadă incredibil de dificilă", se mai arată în comunicat, potrivit Agerpres.

De Decker s-a izbit violent de partea din spate a unei maşini la un antrenament. Transportat la spitalul din Lierre (Anvers), el a fost supus unei intervenţii chirurgicale înainte de a fi transferat la spitalul universitar din Anvers, unde a fost plasat în comă artificială.

Vineri, în etapa a 3-a a Turului Renewi, cicliştii vor purta o banderolă neagră în semn de omagiu pentru colegul lor decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Ciclistul belgian Tijl De Decker a murit la doar 22 de ani, în timpul antrenamentelor. "Echipa are sufletul sfâşiat"