Antena Meniu Search
x

Momente dificile pentru Ciro Immobile. "Visez numai la goluri și îmbrățișări"

Viața lui Ciro Immobile s-a schimbat total în această perioadă. Atacantul lui Lazio s-a izolat la domiciliu după ce pandemia de coronavirus a îngenunchiat Italia. Cel mai bun marcator din Serie A a transmis un mesaj de solidaritate.

de Iulian Focșăneanu

la 22.03.2020, 13:19

Ciro Immobile și Ștefan Radu
Momente dificile pentru Ciro Immobile - Profimediaimages
  • Ciro Immobile a oferit un interviu emoționant
  • Golgheterul din Serie A, nerăbdător să revină pe terenul de fotbal
  • Atacantul lui Lazio are 27 de goluri în 26 de meciuri

Viața lui Ciro Immobile s-a schimbat total în această perioadă. Atacantul lui Lazio s-a izolat la domiciliu după ce pandemia de coronavirus a îngenunchiat Italia. Cel mai bun marcator din Serie A a transmis un mesaj de solidaritate și așteaptă momentul în care meciurile din campionat se vor relua.

Coechipier cu Ștefan Radu, Ciro visează numai că înscrie goluri. A dezvăluit și ce program zilnic are. Își împarte timpul între a face teme cu copiii săi, antrenamente fizice și jocuri de societate.

"Îmi lipsesc meciurile ca aerul. Fug mereu pe terasa casei pentru a dribla"  

Ciro Immobile se descurcă tot mai greu în autoizolare. Pandemia de COVID-19 l-a făcut să se închidă în casă și să aștepte ca situația să revină la normal. Ținând cont de numărul uriaș de victime anunțat zilnic în Italia, golgheterul din Serie A nu se va întoarce prea curând pe terenul de fotbal.

Pe acelaşi subiect

"Le transmit fanilor să stea în casă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să rămânem alături de familiile noastre. Adevărații campioni sunt în spitale", a declarat Immobile într-un amplu interviu acordat jurnaliștilor de la Corriere dello Sport.

Vârful lui Lazio a dezvăluit cum arată programul său în autoizolare. "După ce iau micul dejun fac temele cu fiicele mele, Giorgia și Michela. Apoi mă antrenez și uneori am două ședințe de pregătire pe zi. Seara ne uităm la filme sau ne jucăm jocuri de societate".

Cu 27 de goluri în 26 de meciuri din acest sezon, Ciro este nerăbdător să se întoarcă pe teren. "Îmi lipsesc meciurile ca aerul. Visez să înscriu goluri și să mă îmbrățișez cu coechipierii. Între timp, fug pe terasa casei pentru a dribla tot ce îmi iese în cale" a reacționat golgheterul din Serie A.

Immobile ar putea reveni pe gazon chiar săptămâna viitoare. Președintele lui Lazio, Claudio Lotito, vrea să treacă peste recomandările oficialităților statului și să cheme jucătorii la baza de antrenament. L-a anunțat pe Simone Inzaghi că va avea la dispoziție grupuri de 7-8 jucători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Momente dificile pentru Ciro Immobile. "Visez numai la goluri și îmbrățișări"