Antena Meniu Search
x

Coronavirus | Cristi Chivu, 5 ore la supermarket în Italia, în ziua în care au murit 793 de oameni

Cristi Chivu a trecut printr-o adevărată aventură, pentru a-și face cumpărăturile, în Italia, țara europeană lovită cel mai dur de coronavirus.

de Dan Roșu

la 21.03.2020, 22:38

Cristi Chivu, în cadrul unei ședințe
Cristi Chivu luptă împotriva coronavirusului - SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Chivu a trecut printr-o adevărată aventură, pentru a-și face cumpărăturile, în Italia, țara europeană lovită cel mai dur de coronavirus. 

Fostul jucător al lui Inter a fost nevoit să aștepte cinci ore pentru a putea să intre într-un supermarket, alături de soția lui. Asta din cauza măsurilor luate de italieni pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului. Oamenii sunt obligați să păstreze o distanță considerabilă intre ei, chiar și în afara magazinului.

Coronavirus | Cristi Chivu a stat 5 ore la coada unui supermarket, în Italia

"Cristi Chivu a fost la supermarket astăzi... timp de 5 ore. Staţi în casă!", a scris soţia lui, Adelina, pe Instagram. 

Pe acelaşi subiect

Chiar Cristi Chivu fusese cel care, în urmă cu câteva zile, transmitea un mesaj ferm în legatură cu lupta împotriva coronavirusului. ”Este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau mai știu eu ce și că dacă beau o țuică dimineața, nu se lipește de mine.

Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracu' în case!”, afirma fostul internațional.

Situația din Italia este una extrem de grea. Bilanțul ultimelor 24 de ore este unul îngrijorător: 793 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Totalul deceselor a ajuns la 4.825. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Coronavirus | Cristi Chivu, 5 ore la supermarket în Italia, în ziua în care au murit 793 de oameni