Antena Meniu Search
x

Video | Oriana Sabatini, iubita lui Paulo Dybala, descrie simptomele Covid-19: ”M-a durut tot corpul!”

Paulo Dybala, jucătorul lui Juventus, și iubita lui, Oriana Sabatini, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Oriana a explicat care sunt simptomele și cum s-a simțit în ultimele zile.

de Daniel Samoilă

la 22.03.2020, 12:34

Paulo Dybala și Oriana Sabatini
Video | Oriana Sabatini, iubita lui Paulo Dybala, descrie simptomele Covid-19: ”M-a durut tot corpul!” - Pinterest
  • Oriana Sabatini, mesaj pentru oameni în plină pandemie de coronavirus
  • Paulo Dybala și Oriana Sabatini sunt în izolare în Argentina
  • Trei jucători de la Juventus au fost confirmați pozitiv cu Covid-19

Paulo Dybala, jucătorul lui Juventus, și iubita lui, Oriana Sabatini, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Oriana a explicat care sunt simptomele și cum s-a simțit în ultimele zile.

"Eu am avut tot felul de simptome. M-a durut tot corpul, m-a durut capul, uneori chiar mă simțeam amețită. Totuși, acum sunt mai bine. Dacă nu mă simțeam foarte bine, nu aș fi făcut acest clip video”, a spus Oriana într-un clip video postat pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oriana Sabatini, iubita lui Paulo Dybala, mesaj în lupta cu Covid-19: ”Fiți cât mai responsabili!”

”Am început de asemenea să respir mai greu. În urmă cu câteva zile m-am simțit mai rău de atât, însă acum mi-am mai revenit. Una peste alta, putem spune că suntem într-o stare bună. Vreau să-i avertizez pe cei din Argentina că situația este foarte gravă, chiar dacă acolo nu sunt atât de multe cazuri ca aici.

Noi, cei tineri, vom trece peste asta. Trebuie să avem grijă de părinții noștri, de bunicii noștri. Stați în casă, respectați ideea de carantină. Noi trebuie să rămânem în casă până pe 31 martie, când vom efectua un nou test. Fiți cât mai responsabili și aveți grijă de cei din jurul vostru", a mai spus Oriana.

Paulo Dybala, al treilea jucător de la Juventus confirmat cu coronavirus

Paulo Dybala este al treilea jucător de la Juventus confirmat cu coronavirus. Anterior, fundașul Daniele Rugani și mijlocașul Blaise Matudini au aflat că au contactat noul virus.

Dybala și Oriana se află în izolare în Argentina, țara natală a atacantului de la formația piemonteză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » Video | Oriana Sabatini, iubita lui Paulo Dybala, descrie simptomele Covid-19: ”M-a durut tot corpul!”