Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Corvinul Hunedoara – FC Astana 1-2. Echipa lui Florin Maxim, învinsă în preliminariile Conference League

Corvinul Hunedoara a fost învinsă de echipa kazahă FC Astana cu scorul de 2-1 (0-1), joi seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Conference League la fotbal. 

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 23:01

- Profimedia

Echipa Corvinul Hunedoara a pierdut joi seara, pe teren propriu, la Sibiu, scor 1-2, cu formaţia kazahă Astana, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Corvinul Hunedoara a jucat curajos pe Municipalul din Sibiu cu Astana. Gazdele au deschis scorul în minutul 37, prin lovitura de cap a lui Antonio Manolache. Kazahii au trecut pe lângă egalare în minutul 45, când Ousmane Camara a luftat în faţa porţii goale.

Oaspeţii au egalat în minutul 62, prin acelaşi Camara, pentru ca în minutul 70 portarul hunedorean Lefter să intervină cu un reflex extraordinar la lovitura de cap a lui Geoffrey Chinedu. Tot Chinedu a înscris însă în minutul 80 golul victoriei pentru kazahi, care s-au impus cu 2-1 şi pleacă cu prima şansă în returul din Kazahstan.

Articolul continuă după reclamă

Echipele de start:

Pe acelaşi subiect

Corvinul Hunedoara (4-2-3-1): Lefter – Bradu, Lică, Manolache, Roger – Pop, Hrezdac – Neacșa, Ubbink, Pîrvulescu – Lupu

Antrenor: Florin Maxim

Astana (3-4-3): Condric – Kazukolovas, Marochkin, Amanovic – Bartolec, Ebong, Gripshi, Vorogovskiy – Tomasov, Charles, Camara

Antrenor: Grigoriy Babayan

Stadion: Stadionul Municipal (Sibiu)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Corvinul Hunedoara – FC Astana 1-2. Echipa lui Florin Maxim, învinsă în preliminariile Conference League