Antena Meniu Search
x

A murit fiul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici. Denis, un copil cu peste 12 operații, dintre care 4 pe creier, suferise un atac cerebral

Fiul fostului fotbalist dinamovist Cosmin Pașcovici, Denis, un copil cu peste 12 operații, dintre are 4 pe creier, a murit la câteva zile după ce a suferit un atac cerebral.

Fiul fostului fotbalist dinamovist Cosmin Pașcovici, Denis, un copil cu peste 12 operații, dintre are 4 pe creier, a murit la câteva zile după ce a suferit un atac cerebral.

Anunțul a fost făcut, joi seară, de Federaţia Română de Fotbal (FRF), chiar înaintea partidei cu Lituania, din Liga Naţiunilor.

“În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral”, se arată pe site-ul frf.ro.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sâmbătă, Denis Pașcovici a suferit un atac cerebral, creierul său fiind inundat cu sânge.

Din păcate, băiețelul de 13 ani nu a mai putut fi salvat.

Denis, fiul fostului fotbalist Cosmin Pascovici, a murit la 12 ani

Denis Pașcovici, 12 operații, dintre care 4 pe creier

Fiul fostului jucător dinamovist Cosmin Pașcovici, Denis, a suferit 12 intervenții chirurgicale, dintre care 4 la cap, după ce la vârsta de 2 ani i s-a descoperit o tumoră pe creier.

Prima dată a fost operat pe creier la București, după care au urmat alte intervenții la Institutul Oncologic Gustave Roussy, din Paris, cel mai mare din Europa.

Denis a reușit să învingă cancerul, după ce medicii francezi i-au extirpat 80% din creier.

Cu toate acestea, Denis nu a avut tulburări locomotorii, ci doar vorbea mai greu.

Denis, fiul fostului fotbalist Cosmin Pascovici, a murit la 12 ani

În 2016, Denis Pașcovici s-a confruntat din nou cu probleme grave, din cauza microbilor din spitale.

Băiatul a luat infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean Constanţa, în urma unei simple traheostomii.

"Denis este în stare vegetativă, starea lui este critică", declara atunci Ionela Paşcovici, mama lui Denis.

După zece zile, el ieșea din comă.

Pentru a acoperi cheltuielile de care avea nevoie fiul său, Cosmin Pașcovici, care a avut și o apariție la echipa națională a României, s-a angajat ca tractorist în Franţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » A murit fiul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici. Denis, un copil cu peste 12 operații, dintre care 4 pe creier, suferise un atac cerebral