Antena Meniu Search
x

Cristi Chivu se retrage după o carieră de excepţie! Mesajul emoţionant de adio

Fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist la 33 de ani, după o carieră marcată de numeroase succese, care au culminat cu câştigarea Ligii Campionilor cu Internazionale Milano în 2010, dar şi de accidentări

Vezi și

Clubul milanez a anunţat, astăzi, pe site-ul oficial că cele două părţi au încheiat colaborarea după mai bine de şapte ani. "Îi mulţumim lui Cristi Chivu pentru şapte ani formidabili".

La Inter a câştigat trei titluri, două Cupe ale Italiei, două Supercupe, Liga Campionilor şi un Campionat Mondial al Cluburilor. Înainte de Inter Milano, Chivu a mai evoluat în tricoul Reşiţei, în cel al Craiovei şi pentru Ajax şi AS Roma.

"Sunt trist şi fericit, râd şi plâng totodată şi mă încearcă un sentiment de satisfacţie pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Fotbalul mi-a oferit ceva ce îmi va servi toată viaţa. M-a învăţat ce înseamnă pasiunea, ce reprezintă curajul, sacrificiul. Toate astea sunt o punte intre visuri şi realitate. Ştiu cine sunt, ce sunt, ce am făcut, cum am făcut şi vă pot spune că a fost o călătorie plină de provocări. O călătorie în care nu am renunţat la visuri, nu am abandonat lupta cu provocările pe care destinul mi le-a aşternut în cale. Le-am înfruntat plin de convingere că voi voi reuşi, ca voi trece mai departe, ca într-o zi îmi voi privi copiii şi cu o îmbrăţişare îmi vor mulţimii. Atât şi nimic mai mult", a scris Cristi pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Cristi Chivu se retrage după o carieră de excepţie! Mesajul emoţionant de adio