Antena Meniu Search
x

15 decembrie, pe Antena Play, în exclusivitate: Cristian ”Hammer” Ciocan boxează pentru titlul mondial al ”supergreilor”

Pe 15 decembrie, AntenaPlay transmite gala de box de la Ekaterinburg, dintre rusul Alexandr Povetkin și românul Cristian ”Hammer” Ciocan.

Pe 15 decembrie, are loc meciul dintre Alexandr Povetkin și Cristian ”Hammer” Ciocan, la categoria supergrea, versiunea WBO - Antena Play

Pe 15 decembrie, AntenaPlay transmite gala de box de la Ekaterinburg (Rusia), ce are drept cap de afiș meciul dintre rusul Alexandr Povetkin și românul Cristian ”Hammer” Ciocan, la categoria supergrea, versiunea WBO.

Câștigătorul va boxa, pentru titlul mondial, cu neo-zeelandezul Joseph Parker, deținătorul titlului.

AntenaPlay difuzează live meciul cu Cristian (Hammer) Ciocan

Ciocan (30 de ani), deține titlul european la această versiune și se laudă cu 22 de victorii. Adversarul său, rusul Alexandr Povetkin are 32 de partide câștigate și o singură înfrângere. Câștigătorul va putea boxa cu Joseph Parker, campionul mondial la ”supergrea”, versiunea WBA. Ciocan a fost campion mondial de juniori, în 2006, la Agadir (Maroc). Gala din 15 decembrie, de pe AntenaPlay, va începe la ora 18.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » 15 decembrie, pe Antena Play, în exclusivitate: Cristian ”Hammer” Ciocan boxează pentru titlul mondial al ”supergreilor”