Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor: „Unde începe viața, dragostea nu se termină niciodată”

Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodriguez, au făcut un anunţ extrem de important pentru fani. Cei doi au postat pe rețelele de socializare un videoclip în care au dezvăluit sexul gemenilor care urmează să vină pe lume.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.12.2021 , 10:30

Cristiano Ronaldo, starul celor de la Manchester United și iubita lui, însărcinată în cinci luni, Georgina Rodriguez, au postat pe rețelele sociale un videoclip în care au dezvăluit sexul gemenilor care urmează să se nască.

Cristiano Ronaldo, din nou tată de gemeni

În videoclip apar ceilalţi patru copii ai cuplului ţinând baloane în mână pe care încercau să le spargă pentru a elibera confetti. Unul dintre cele două baloane negre a explodat în confetti albastre, în timp ce celălalt a a explodat în confetti roz, ceea ce înseamnă că cuplul are un băiat și o fată. Peste 6,5 milioane de oameni au văzut clipul, în timp ce peste 26.000 de oameni au lăsat şi câte un comentariu.

Articolul continuă după reclamă

În imagini se aud băieţii strigând: „Este băiat!”, în timp ce fetele exclamă de asemenea „Este o fată!”, la scurt timp după spargerea baloanelor.

Pe acelaşi subiect

„Unde începe viața, iar dragostea nu se termină niciodată”, a declarat Ronaldo, într-o postare pe Instagram.

Fotbalistul şi iubita acestuia au anunțat încă din octombrie că așteaptă gemeni. Starul a postat la acea vreme pe rețelele de socializare: „Încântat să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste - abia așteptăm să vă cunoaștem”.

Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a răspuns postării: "Să se nască sănătoși nepoții mei. Asta contează cel mai mult".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ronaldo va deveni tatăl a șase copii odată ce Georgina va naște, relatează Mirror. Tânăra o împarte pe fiica ei, Alana, care are trei ani, cu starul de 36 de ani care are separat un fiu pe nume Cristiano Jr, de 11 ani, și pe gemenii Eva și Mateo, ambii de patru ani.

Ronaldo, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a cunoscut-o pe Georgina în timp ce aceasta lucra ca asistentă de vânzări într-un magazin Gucci. Tânăra provine din satul spaniol Jaca, tatăl ei fiind un fost fotbalist argentinian. Aceasta se mutase de ceva timp în Anglia înainte de a-l întâlni pe Ronaldo, în zone precum Bristol şi Bath,. S-a întors apoi în Spania pentru a lucra în retail de ultimă generaţie.

„M-a ajutat atât de mult. Desigur, sunt îndrăgostit de ea”. El a adăugat că visul mamei lui ar fi să-i vadă pe cei doi căsăorindu-se. „Ne vom căsători într-o zi, cu siguranţă”, a spus Ronaldo. „Este şi visul mamei mele. Deci, într-o zi, de ce nu? Ar fi grozav. Ea este prietena mea. Vorbim mult. Îmi deschide inima, iar eu îi deschid inima ei”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor: „Unde începe viața, dragostea nu se termină niciodată”