Antena Meniu Search
x

Gestul viral al lui Cristiano Ronaldo a produs prăbuşirea la bursă a Coca Cola. Pierderi de 4 miliarde de dolari - VIDEO

Cristiano Ronaldo a provocat o pagubă de patru miliarde de dolari celor de la Coca Cola. Starul portughez a mutat două sticle la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Ungaria, iar valoarea acţiunilor gigantului american a scăzut imediat.

de Redactia Observator

la 16.06.2021, 07:25

VIDEO Gestul viral al lui Cristiano Ronaldo a produs prăbuşirea la bursă a Coca Cola. Pierderi de 4 miliarde de dolari
- TRT World / Twitter

Momentul care a devenit rapid viral pe reţelele de socializare s-a tradus printr-o scădere de 1,6% a acţiunilor Coca Cola la bursă. Potrivit marca.com, valoarea unei acţiuni a scăzut de la 56.10 dolari, la 55.22 dolari. Per total, valoarea acţiunilor companiei americane a scăzut de la 242 miliarde de dolari, la 238 de miliarde.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

EURO 2020. Cristiano Ronaldo, omul meciului cu Ungaria

Cristiano Ronaldo nu a făcut show doar la conferinţa de presă, ci şi pe teren. În meciul cu Ungaria, primul al Portugaliei la EURO 2020, Ronaldo a reuşit să înscrie două goluri şi a securizat astfel victoria campioanei europene en-titre.

Pe acelaşi subiect

Ungaria a rezistat eroic în faţa Portugaliei până în minutul 84. Apoi, în doar 6 minute, maghiarii au primit trei goluri. Guerreiro a marcat primul gol pentru portughezi, apoi a urmat "dubla" lui Ronaldo.

EURO 2020. Serie de recorduri pentru Ronaldo

Cristiano Ronaldo a doborât un prim record încă din prima secundă în care a călcat pe teren. Prin simpla prezenţă în echipa de start a Portugaliei, Ronaldo a devenit singurul fotbalist din istorie care joacă la 5 Campionate Europene. După ce a marcat, a devenit evident şi singurul care a marcat la toate cele 5 turnee EURO.

Cu cele 22 de meciuri la EURO, Ronaldo i-a depăşit pe Schweinsteiger, fostul mijlocaş german are 18 prezenţe, şi pe portarul italian Buffon care are 17.

De asemenea, Ronaldo a ajuns la 11 goluri marcate la EURO, un record absolut la Campionatul European. Platini deţinea recordul până acum, cu 9 goluri. Ronaldo mai are nevoie de doar patru goluri pentru a deveni cel mai bun marcator din istorie pentru o echipă naţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Euro 2020 » Gestul viral al lui Cristiano Ronaldo a produs prăbuşirea la bursă a Coca Cola. Pierderi de 4 miliarde de dolari - VIDEO