Antena Meniu Search
x

Video | Poate primi premiul pentru fanul anului! Cum și-a susținut echipa în timpul crizei de Covid-19

Campionatul de fotbal din Australia (A-League) nu este suspendat momentan, partidele desfășurându-se fără spectatori în timpul crizei de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 20.03.2020, 15:12

Fan din Australia
VIDEO | Și-a aplaudat favoriții printre garduri. Cum își susțin australienii echipa în timpul crizei de Covid-19 - Eastern Riverina Chronicle
  • Campionatul din Australia se desfășoară în continuare, dar fără spectatori
  • Un fan și-a susținut favoriții printre garduri
  • Peste 800 de cazuri de coronavirus au fost confirmate la Antipozi

Campionatul de fotbal din Australia (A-League) nu este suspendat momentan, partidele desfășurându-se fără spectatori în timpul crizei de coronavirus.

Pentru fani este și mai greu să își încurajeze favoriții în aceste momente grele. Astăzi, la un meci între Central Coast și Melbourne City (2-4), un fan și-a aplaudat favoriții printre garduri, iar momentul a devenit viral pe rețelele de socialziare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campionatul din Australia, printre puținele care se mai dispută în timpul crizei de Covid-19

Criza de coronavirus a oprit toate competițiile sportive, inclusiv fotbalul, dar Federația de Fotbal din Australia a decis ca meciurile să aibă loc, însă fără spectatori în tribune.

În Australia sunt confirmate 876 de cazuri cu Covid-19. Dintre pacienți, 46 s-au refăcut, iar 7 au murit, potrivit presei de la  Antipozi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Video | Poate primi premiul pentru fanul anului! Cum și-a susținut echipa în timpul crizei de Covid-19