Antena Meniu Search
x

Dan Petrescu îşi pregăteşte despărţirea de Jeonbuk Hyundai şi este aşteptat să revină în Liga I

Antrenorul român Dan Petrescu ar urma să se despartă de echipa sud-coreană Jeonbuk Hyundai, la începutul săptămânii viitoare, din cauza parcursului extrem de slab din ultimele etape.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 14:47

Dan Petrescu se pregăteşte să se despartă de Jeonbuk Hyundai
Dan Petrescu se pregăteşte să se despartă de Jeonbuk Hyundai - Facebook/Jeonbuk Hyundai Motors
  • Dan Petrescu a rezistat mai puţin de un an pe banca tehnică a echipei sud-coreene Jeonbuk Hyundai.

Cu Dan Petrescu la timonă, Jeonbuk Hyundai a înregistrat cinci egaluri şi trei înfrângeri în ultimele opt meciuri oficiale jucate, astfel că echipa este pe ultimul loc în Coreea de Sud.

Jeonbuk nu a mai câştigat un meci oficial din 14 februarie, 2-0 cu Pohang Steelers, în Liga Campionilor Asiei, iar oficialii clubului consideră că redresarea echipei nu poate fi făcută decât prin schimbarea antrenorului principal.

Astfel, Dan Petrescu ar urma să mai conducă echipa doar la meciul cu Gangwon, din acest weekend, urmând ca Jeonbuk să fie preluată de un nou antrenor de săptămâna viitoare.

În ciuda parcursului foarte slab avut în ultima perioadă, Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte. Este aşteptat cu braţele deschise, de mai multe echipe, să revină în Liga I.

Oficialii de la CFR Cluj şi de la Rapid Bucureşti se gândesc să-l aducă pe banca tehnică, dar nu sunt singurele echipe interesate de serviciile tehnicianului român.

Dan Petrescu a preluat-o pe Jeonbuk Hyundai în iunie anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Dan Petrescu îşi pregăteşte despărţirea de Jeonbuk Hyundai şi este aşteptat să revină în Liga I