Antena Meniu Search
x

Dani Alves ar putea ieşi din închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat fostul superstar al Barcelonei

Condamnat în primă instanţă la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru agresiune sexuală, fostul fundaş Dani Alves ar putea beneficia de o eliberare provizorie în aşteptarea unei sentinţe definitive.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 22:30

Dani Alves ar putea ieşi din închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat fostul superstar al Barcelonei
Dani Alves ar putea ieşi din închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat fostul superstar al Barcelonei - Profimedia

Potrivit jurnalistului spaniol Carlos Quilez, într-o cerere făcută de avocata sa, Ines Guardiola, brazilianul ar dori să fie eliberat până la o decizie finală în cazul de viol, pentru care a fost găsit vinovat în primă instanţă.

Dani Alves ar putea beneficia de o eliberare provizorie până la aflarea verdictului

Potrivit presei spaniole, sunt şanse "de 50/50" în ceea ce priveşte cererea sa de eliberare. Curtea de Apel din Barcelona urmează să se pronunţe marţi, în jurul orei 09.00.

Fostul superstar al Barcelonei, Dani Alves, a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol. Fotbalistul trebuie să plătească şi despăgubiri victimei. Superstarul Barcelonei este în arest preventiv de la începutul anului trecut, după ce o tânără l-a acuzat că a violat-o într-un club de lux din Barcelona. 

Pe acelaşi subiect

FC Barcelona i-a retras lui Dani Alves statutul de legendă a clubului

FC Barcelona i-a retras lui Dani Alves statutul de legendă a clubului catalan de fotbal, de care beneficiază peste 100 de jucători care au apărat de-a lungul timpului tricoul "blaugrana", de la înfiinţarea acestei grupări, pe 29 noiembrie 1899.

FC Barcelona a acţionat cu prudenţă în această decizie, menţinând prezumţia de nevinovăţie a internaţionalului brazilian, care a fost arestat preventiv pe 20 ianuarie 2023, în aşteptarea procesului său, care s-a desfăşurat luna aceasta şi s-a încheiat cu o condamnare la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Dani Alves ar putea ieşi din închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat fostul superstar al Barcelonei