Antena Meniu Search
x

Video Reacția lui Dani Alves, după ce a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare pentru viol

Fostul superstar al Barcelonei, Dani Alves, a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol. Fotbalistul trebuie să plătească şi despăgubiri victimei. Brazilianul a făcut slalom printre declaraţii în timpul procesului. Şi-a schimbat alibiul de mai mult ori - a încercat să scape şi de închisoare, să îşi salveze şi căsnicia cu un supermodel.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 21:12

Vezi și

Brazilianul de 40 de ani a fost adus de poliţie cu o dubă blindată de la închisoarea unde îşi aştepta sentinţa la Palatul de Justiţie din Barcelona. Dani Alves a ascultat calm verdictul, care se întinde pe 56 de pagini. Avocata victimei ceruse nouă ani de închisoare pentru agresor.

Ines Guardiola, avocatul Dani Alves' lawyer: Este destul de liniştit , dar trebuie să verificăm verdictul. Este un verdict foarte lung. Vom face apel şi îl voi apăra până la sfârşit.

Superstarul Barcelonei este în arest preventiv de la începutul anului trecut, după ce o tânără l-a acuzat că a violat-o într-un club de lux din Barcelona. Nu sunt un tip violent, a explicat el judecătorilor.

O tânără l-a acuzat că a violat-o într-un club de lux din Barcelona

Semra Hunter, Sports Broadcast Journalist: În ultimul an, Dani Alves a oferit mai multe versiuni, iar ultima e că se afla sub influenţa alcoolului până în punctul în care nu ştia ce face.

Declaraţia managerului clubului i-a fost, însă, fatală celebrului fotbalist.

Managerul clubului: Cei de la securitate vorbeau cu nişte fete. Una dintre ele plângea şi mi s-a spus că fost agresată sexual. Când Alves a trecut pe lângă ea, a spus „El este!’’.

Condamnarea pentru viol acoperă strălucirea unui fotbalist legendar.

Născut într-o familie săracă dintr-o favelă braziliană, Dani Alves a debutat la echipa locală Bahia şi a cunoscut succesul la Barcelona, unde a avut o carieră de nouă ani. După 22 de ani pe gazonul celor mai mari stadioane din lume, are în palmares 40 de trofee.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Reacția lui Dani Alves, după ce a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare pentru viol