Antena Meniu Search
x

Curs valutar

David Popovici aduce României o nouă medalie. Bronz pentru român în finala la 100 metri liber

David Popovici a reușit miercuri seara să câștige medalia olimpică de bronz a probei de 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. După titlul de campion olimpic de la 200 metri liber, câștigat cu două zile în urmă, românul aduce o a doua medalie pentru Team România.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 23:56

David Popovici, în finala la 100m liber, ora 23:39. Românul luptă pentru încă o medalie, după aurul la 200m
- Profimedia

UPDATE: David Popovici a câştigat, miercuri, medalia de bronz în proba de 100 m liber din cadrul competiţiei de înot de la Jocurile Olimpice. Pentru Popovici este a doua medalie la Paris, după aurul de la 200 m liber. David Popovici a adus, miercuri seară, a cincea medalie de bronz şi 11-a medalie în total pentru România la înot, în istoria Jocurilor Olimpice. El a ocupat locul 3 în cursa de 100 de metri, după ce luni a obţinut aurul la 200 metri liber. Celelalte trei medalii de aur au fost câştigate de Diana Mocanu (2000) şi Camelia Potec (2006).

După ce a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber, David Popovici şi-a asigurat un loc şi în finala de la 100 de metri liber. Asta înseamnă că are şanse mari să îşi dubleze performanţa, cu o nouă medalie olimpică. În semifinala de aseară, sportivul nostru s-a clasat pe poziţia a doua. A avut un timp de 47 de secunde şi 66 de sutimi.

David Popovici, în finala "probei regină" a nataţiei

Articolul continuă după reclamă

România stă cu ochii pe David Popovici şi în această seară, atunci când va avea loc proba "regină" a nataţiei, aşa cum este numită cursa de 100 de metri. Cel mai bun timp i-a aparținut deținătorului recordului mondial, chinezul Zhanle Pan, cu timpul de 47.21, urmat de australianul Kyle Chalmers, cu 47.58 și maghiarul Nandor Nemeth, cu 47.61. Finala se dispută miercuri seara, de la ora 23.39.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » David Popovici aduce României o nouă medalie. Bronz pentru român în finala la 100 metri liber