Meniu
Search
x

David Popovici, medalie de aur în finala de 100 m liber, la Campionatul Mondial de Înot pentru juniori de la Lima

David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 100 m liber, la Campionatul Mondial de înot juniori de la Lima.

De Redactia Observator la 05.09.2022, 05:37

Înotătorul s-a clasat pe primul loc cu timpul cu timpul de 47.13. Pe următoarele pozitii s-au clasat croatul Jere Hribar, cu timpul 49.37 şi cipriotul Nikolas Antoniou, cu timpul 49.91. Patrick Sebastian Dinu s-a clasat pe poziţia a cincea (50,09), notează news.ro.

David Popovici, o nouă medalie de aur

”Ce final frumos de reprezentaţie pentru David Popovici la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima! Sportivul român în vârstă de 17 ani a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber cu timpul de 47.13 s. David a dominat clar finala, terminând cursa la peste două secunde faţă de locul secund, ocupat de Jere Hribar (Croaţia) – 49.37 s. Pe locul trei s-a clasat Nikolas Antoniou (Cipru) – 49.91 s”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Nataţie.

Joi, David Popovici a cucerit şi medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima, stabilind un nou record al competiţiei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » David Popovici, medalie de aur în finala de 100 m liber, la Campionatul Mondial de Înot pentru juniori de la Lima