Antena Meniu Search
x

Video David Popovici, medalie de aur la Europenele de Juniori de la Otopeni. Înotătorul s-a calificat şi în finala de la 200 m liber

David Popovici aduce noi medalii pentru România. Dublul campion mondial de seniori a obţinut aurul cu ştafeta României la Europenele de juniori, găzduite de noul bazin olimpic din Otopeni. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.07.2022, 21:54

Vezi și

Este prima competiţie la care participă David Popovici după Mondialele de seniori. "Regele David", cum a fost numit de presa internaţională după cele două titluri de la Budapesta, a condus ştafeta de 4 ori 100 de metri liberi a României spre aurul european, într-o cursă încheiată cu puţin timp în urmă.

Tot astăzi, dublul campion mondial s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber. Înotătorul român a obţinut al doilea timp al semifinalelor, cu patru secunde mai slab decât recordul mondial de juniori pe care l-a stabilit la Budapesta. 

Finala va avea loc mâine după-amiază, tot aici, în complexul de nataţie de la Otopeni, inaugurat cu ocazia acestei competiţii, după o investiţie de 165 de milioane de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » David Popovici, medalie de aur la Europenele de Juniori de la Otopeni. Înotătorul s-a calificat şi în finala de la 200 m liber