Antena Meniu Search
x

România, locul 6 în finala de 4×50 de metri mixt masculin. David Popovici nu a concurat. Competiţia e LIVE, în AntenaPLAY

România a terminat finala pe locul 6. David Popovici, vedeta lotului tricolor, nu a concurat. Finala a fost transmisă în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 20:16

UPDATE: Fără David Popovici, care nu a concurcat în această probă, România a terminat pe locul 6 în finală!

Ştafeta României la 4×50 de metri mixt formată din Andrei Ungur, Daniel Nicuşan, Denis Popescu şi David Popovici a încheiat pe locul al doilea prima serie, cu un timp de 1:35.10. David Popovici a intrat din nou în bazin astăzi, alături de Andrei Ungur, Daniel Nicuşan, Denis Popescu. Românul a fost ultimul care a înotat, cele două bazine de liber.

Marea finală va fi transmisă de la 19:45 în AntenaPLAY. David Popovici a anunţat că va fi înlocuit de Patrick Dinu în finala de diseară.

David Popovici şi echipa de ştafetă la 50 de metri liber au obţinut ieri locul 7 în finala de 4×50 de metri liber.

Reacţia lui Popovici, după finala de ştafetă 4×50 de metri liber

David Popovici a avut un discurs de mare campion după finala de ieri şi a spus că a scăpat de emoţiile primei probe la care a participat. Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt live în AntenaPLAY, în perioada 5 – 10 decembrie.

„Eu unul mă simt foarte bine, cred că fiecare dintre noi am mers mai bine. Am îmmbunătăţit timpul ca o echipă, ca o ştafetă. Am intrat şi am şi ieşit cu zâmbetul pe buze. Este o concurenţă foarte puternic, dar de asta suntem aici să câştigăm experienţă şi să ne întrecem cu cei mai buni din lume. Întotdeauna eu consider că prima cursă e cea mai grea. Acum am scăpat de emoţiile de început şi de abia aştept să avem şi probele individuale. O să fie lume multă, deja este sold-out”, a spus David Popovici în exclusivitate pentru AntenaSport.

În componenţa David Popovici, George Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely, Patrick-Sebastian Dinu, cvartetul tricolor fost cronometrat cu timpul de 1.25:93.

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii:

David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.

Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » România, locul 6 în finala de 4×50 de metri mixt masculin. David Popovici nu a concurat. Competiţia e LIVE, în AntenaPLAY