Antena Meniu Search
x

Dayana Yastremska, fostă adversară a Simonei Halep, s-a refugiat din Ucraina la Tulcea: "Mamă, tată, vă iubesc, aveţi grijă de voi"

Jucătoarea de tenis Dayana Yastremska a postat un mesaj pe Instagram, în care spune că a petrecut două nopţi în parcarea subterană din Odesa, şi că părinţii ei au decis ca ea şi sora ei să părăsească Ucraina, cu orice preţ, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 13:55

Dayana Yastremska, fostă adversară a Simonei Halep, s-a refugiat din Ucraina la Tulcea: "Mamă, tată, vă iubesc, aveţi grijă de voi"
- Instagram / Dayana Yastremska

Dayana Yastremska, în vârstă de 21 de ani, a ajuns în România, în judeţul Tulcea, potrivit as.ro. Tânăra ucraineană a jucat în 2020 contra Simonei Halep, la turneul de la Roma, într-un moment în care Simona Halep era lider mondial.

"După ce am petrecut două nopţi în parcarea subterană, părinţii mei au luat decizia, cu orice preţ, să ne trimită pe mine şi pe sora mea mai mică din Ucraina! Mama, tata, vă iubim foarte mult, aveţi grijă de voi!!! Îmi iubesc ţara! Ucraineni, aveţi grijă de voi", a scris sportiva pe Instagram vineri seară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Joi, într-o primă postare, sportiva a scris că se află la Odesa, alături de familie. "Sunt în oraşul meu natal şi stau cu familia mea. Nu am plecat de acasă să-mi fac meseria preferată. E război în Ucraina! Vă iubesc pe toţi şi cred cu adevărat că pacea va fi restabilită curând".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Dayana Yastremska, fostă adversară a Simonei Halep, s-a refugiat din Ucraina la Tulcea: "Mamă, tată, vă iubesc, aveţi grijă de voi"