Antena Meniu Search
x

Dejan Milojevic, antrenorul secund al Golden State Warriors, a murit. NBA a amânat meciul Warriors-Jazz

Golden State Warriors a anunţat, miercuri, că antrenorul secund Dejan Milojevic a încetat din viaţă, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 16:50

Dejan Milojevic, antrenorul secund al Golden State Warriors, a murit. NBA a amânat meciul Warriors-Jazz
- Profimedia

"Suntem absolut devastaţi de moartea subită a lui Dejan Milojević. Aceasta este o lovitură şocantă şi tragică pentru toţi cei asociaţi cu Warriors şi un moment incredibil de dificil pentru familia, prietenii şi toţi cei care au avut plăcerea incredibilă de a lucra cu el. Suntem îndureraţi...", a precizat echipa din NBA.

Dejan Milojevic a făcut parte din grupul care a ajutat Golden State să câştige campionatul NBA din 2022

Milojevic avea 46 de ani. În urmă cu câteva ore, NBA a amânat meciul Warriors-Jazz după spitalizarea lui Milojevic la Salt Lake City. Milojević era la al treilea sezon la Warriors şi a făcut parte din grupul care a ajutat Golden State să câştige campionatul NBA din 2022.

El a antrenat anterior în Serbia - unde a lucrat cândva cu un tânăr Nikola Jokić înainte ca starul de acum din Denver şi de două ori MVP al NBA să ajungă în Statele Unite -, precum şi în Muntenegru, plus că a fost antrenor secund al echipei naţionale a Serbiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Dejan Milojevic, antrenorul secund al Golden State Warriors, a murit. NBA a amânat meciul Warriors-Jazz