Antena Meniu Search
x

Delegat la acelaşi meci alături de iubita lui, arbitrul a îngenunchiat şi a cerut-o de nevastă

Un moment inedit s-a petrecut sâmbătă, la meciul de fotbal de Liga a patra dintre ACS CAO 1910 Oradea şi CS Diosig. Delegat la meci alături de iubita lui, arbitrul asistent a îngenunchiat în faţa ei şi a cerut-o de nevastă înainte de startul partidei.

de Redactia Observator

la 07.04.2019, 15:29

Arbitrul de centru le va fi naşul de cununie
Marius a cerut-o pe Gyorgyi de nevastă, după trei ani de relaţie - Bihor Online

Marius Matica şi Gyorgyi Duma sunt împreună de mai mulţi ani. I-a unit dragostea pentru fotbal, în special, şi pentru sport, în general. Astfel au ajuns să fie amândoi arbitri asistenţi, inclusiv la meciul care avea să le schimbe viaţa.

Iar sâmbătă au făcut parte din brigada condusă de Adrian Pal la duelul dintre ACS CAO 1910 Orade şi CS Diosig.

Conform Bihor Online, a fost momentul perfect pentru Marius să facă pasul cel mare. Înainte de startul partidei, după ce căpitanii celor două echipe au participat la tragerea la sorţi, arbitrul asistent a îngenunchiat în faţa iubitei sale, a scos din buzunar un inel şi a cerut-o de nevastă.

Momentul a fost dublat de mai mulţi prieteni ai celor doi care, aflaţi în tribune, au ridicat pancarte cu litere astfel încât să formeze mesajul clasic.

Pe acelaşi subiect

Arbitrul de centru le va fi naş de cununie

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marius şi Gyorgyi sunt de trei ani împreună, după ce s-au cunoscut pe o pistă de atletism. El ştia că ea a făcut atletism şi a rugat-o să-l ajute să-şi dezvolte tehnica de alergare.

Interesant este că naşul celor doi va fi chiar Adrian Pal, arbitrul care a condus brigada de la meciul de sâmbătă.

Altfel, duelul dintre CAO Oradea şi Diosig s-a încheiat la egalitate, 3-3, după ce gazdele au avut 3-0 la pauză, iar oaspeţii au primit două penaltiuri în repriza a doua, unul chiar în minutul 90, din care s-a marcat golul de 3-3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Delegat la acelaşi meci alături de iubita lui, arbitrul a îngenunchiat şi a cerut-o de nevastă