Antena Meniu Search
x

Manolo Gabbiadini trăiește un adevărat coșmar după ce a fost depistat cu coronavirus

Manolo Gabbiadini a fost al doilea jucător din Serie A, depistat pozitiv la coronavirus. Atacantul Sampdoriei a dezvăluit că nu a avut niciun simptom, înainte de a face testul.

de Silviu Vișan

la 21.03.2020, 20:22

Manolo Gabbiadini, în timpul unui meci
Manolo Gabbiadini a oferit primele declarații după ce a fost depistat cu coronavirus - Zuma Press / Luigi Canu via Hepta
  • Manolo Gabbiadini a aflat că are coronavirus pe 12 martie, deși nu prezenta simptome
  • Atacantul Sampdoriei se teme să nu fi transmis virusul și altor persoane
  • Italia este țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Europa

Manolo Gabbiadini a fost al doilea jucător din Serie A, depistat pozitiv la coronavirus. Atacantul Sampdoriei a dezvăluit că nu a avut niciun simptom, înainte de a face testul. 

"M-am simțit puțin rău marți, pe 10 martie, dar nu credeam că este vorba despre virus. Am dormit prost și eram puțin amețit dimineața. Mi-am luat temperatura și era 37.5, deci nu se putea spune că am febră. L-am sunat pe medicul Sampdoriei și soția mea mi-a sugerat să facem testul, pentru că avem doi copii mici. Până joi m-am simțit excelent, dar doctorul m-a sunat în acea zi și mi-a spus că eram pozitiv la coronavirus", a povestit Gabbiadini pentru Gazzetta dello Sport. 

Manolo Gabbiadini: "Mă îngrozește ideea că i-am infestat și pe alții cu coronavirus"

Atacantul a fost doar unul dintre jucătorii și antrenorii Sampdoriei care au contractat coronavirusul. Clubul n-a mai oferit informații în ultimele zile pentru a nu provoca panică în rândul cetățenilor. Manolo Gabbiadini se simte în prezent bine, dar este măcinat de gândul că a răspândit virusul. 

Pe acelaşi subiect

"Mă îngrozește ideea că i-am infestat și pe alții. Am crezut la început că este o glumă, dar apoi am reflectat asupra situației. Dacă doctorul nu mi-ar fi spus să fac testul, poate că nu mi-aș fi făcut prea multe gânduri, pentru că mă simțeam bine. M-aș fi dus la piață să cumpăr fructe și poate aș fi riscat să transmit virusul unei persoane în vârstă, fără să-mi dau seama. Gândul acesta mă macină și acum.", a mai spus Gabbiadini. 

Manolo Gabbiadini se teme și pentru familia sa din Bergamo

Gabbiadini are o mulțime de griji legate și de familia sa care trăiește în Bergamo, cel mai afectat oraș din Italia. În această săptămână, s-au înregistrat atât de multe morți în zonă, încât crematoriile n-au mai făcut față, iar 60 de sicrie au fost transportate în alte orașe cu ajutorul unor camioane militare. 

"Mă tem pentru familia mea și cei din Bergamo. Părinții mei stau în casă, vorbesc cu ei în fiecare zi, dar nu i-am mai văzut de aproape o lună. Îmi spun că atunci când deschid geamul, tot ce aud sunt sirenele ambulanțelor. [...] Lupta se poate duce doar prin distanțare socială, respectarea regulilor și statul în case", a spus jucătorul Sampdoriei pentru Gazzetta dello Sport. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Manolo Gabbiadini trăiește un adevărat coșmar după ce a fost depistat cu coronavirus