Antena Meniu Search
x

Doliu la Real Madrid: fostul președinte, Lorenzo Sanz, a pierdut lupta cu coronavirusul

Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid în perioada 1995-2000, a încetat din viață. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla de mai multe zile în spital. Lorenzo Sanz avea 76 de ani, iar lumea fotbalului a fost șocată de dispariția sa.

de Silviu Vișan

la 22.03.2020, 12:34

Lorenzo Sanz, cu trofeul Ligii Campionilor
Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid, a decedat - Profimediaimages.ro
  • Fostul președinte al lui Real Madrid, Lorenzo Sanz, a încetat din viață
  • Lorenzo Sanz fusese diagnosticat cu coronavirus
  • Real Madrid i-a adus un prim omagiu fostului președinte

Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid între 1995 și 2000, a încetat din viață. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla de mai multe zile în spital. Lorenzo Sanz avea 76 de ani, iar lumea fotbalului a fost șocată de dispariția sa.

Lorenzo Sanz a fost președintele care a readus-o pe Real Madrid în prim-plan. A construit echipa în jurul antrenorului Fabio Capello și a fost responsabil pentru transferurile mai multor jucători importanți, precum Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Davor Suker și Pedrag Mijatovic. În mandatul lui Sanz, Real Madrid a cucerit șapte trofee, cele mai importante dintre ele fiind cele din Liga Campionilor, în 1998 și 2000.

Real Madrid, mesaj de adio pentru Lorenzo Sanz

Vestea dispariției lui Lorenzo Sanz i-a întristat pe cei de la Real Madrid. Clubul i-a adus un prim omagiu, prin intermediul unui comunicat. 

Pe acelaşi subiect

"Toată suflarea madrilenă este în doliu, după decesul președintelui care și-a dedicat aproape întreaga viață marii sale pasiuni: Real Madrid.", se arată în textul comunicatului. Clubul a postat și un video cu cele mai importante momente din mandatul lui Lorenzo Sanz. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pedrag Mijatovic: "Lorenzo Sanz a fost ca un tată pentru mine"

Și fostul jucător al Realului, Pedrag Mihatovic, a fost șocat de vestea dispariției lui Lorenzo Sanz. 

"Să plece așa, fără să-și poată lua adio, este foarte trist. Încă nu îmi vine să cred. În consideram ca pe un tată și îl iubeam enorm. A fost o persoană foarte importantă pentru mine, a făcut totul ca să mă ajute. Sunt foarte, foarte trist!", a declarat Pedrag Mihatovic pentru Marca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sport » Doliu la Real Madrid: fostul președinte, Lorenzo Sanz, a pierdut lupta cu coronavirusul