Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doliu la Real Madrid: fostul președinte, Lorenzo Sanz, a pierdut lupta cu coronavirusul

Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid în perioada 1995-2000, a încetat din viață. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla de mai multe zile în spital. Lorenzo Sanz avea 76 de ani, iar lumea fotbalului a fost șocată de dispariția sa.

de Silviu Vișan

la 22.03.2020 , 12:34

Lorenzo Sanz, cu trofeul Ligii Campionilor
Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid, a decedat - Profimediaimages.ro
  • Fostul președinte al lui Real Madrid, Lorenzo Sanz, a încetat din viață
  • Lorenzo Sanz fusese diagnosticat cu coronavirus
  • Real Madrid i-a adus un prim omagiu fostului președinte

Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid între 1995 și 2000, a încetat din viață. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla de mai multe zile în spital. Lorenzo Sanz avea 76 de ani, iar lumea fotbalului a fost șocată de dispariția sa.

Lorenzo Sanz a fost președintele care a readus-o pe Real Madrid în prim-plan. A construit echipa în jurul antrenorului Fabio Capello și a fost responsabil pentru transferurile mai multor jucători importanți, precum Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Davor Suker și Pedrag Mijatovic. În mandatul lui Sanz, Real Madrid a cucerit șapte trofee, cele mai importante dintre ele fiind cele din Liga Campionilor, în 1998 și 2000.

Real Madrid, mesaj de adio pentru Lorenzo Sanz

Articolul continuă după reclamă

Vestea dispariției lui Lorenzo Sanz i-a întristat pe cei de la Real Madrid. Clubul i-a adus un prim omagiu, prin intermediul unui comunicat. 

Pe acelaşi subiect

"Toată suflarea madrilenă este în doliu, după decesul președintelui care și-a dedicat aproape întreaga viață marii sale pasiuni: Real Madrid.", se arată în textul comunicatului. Clubul a postat și un video cu cele mai importante momente din mandatul lui Lorenzo Sanz. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pedrag Mijatovic: "Lorenzo Sanz a fost ca un tată pentru mine"

Și fostul jucător al Realului, Pedrag Mihatovic, a fost șocat de vestea dispariției lui Lorenzo Sanz. 

"Să plece așa, fără să-și poată lua adio, este foarte trist. Încă nu îmi vine să cred. În consideram ca pe un tată și îl iubeam enorm. A fost o persoană foarte importantă pentru mine, a făcut totul ca să mă ajute. Sunt foarte, foarte trist!", a declarat Pedrag Mihatovic pentru Marca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Doliu la Real Madrid: fostul președinte, Lorenzo Sanz, a pierdut lupta cu coronavirusul