Antena Meniu Search
x

"Dublă lovitură" pentru fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova. A fost diagnosticată cu cancer de gât și de sân în stadiu incipient

Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât şi la sân. Fostul număr 1 mondial a fost supusă, în 2010, unui tratament pentru cancer de sân în stadiu incipient, relatează The Guardian.

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 18:08

Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer
Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer - Profimedia

Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât și la sân. Fostul număr 1 mondial a urmat anterior un tratament pentru cancer de sân în stadiu incipient în 2010, transmite The Guardian, conform Mediafax„Această dublă lovitură este gravă, dar încă rezolvabilă, și sper să am un rezultat favorabil”, a spus Martina Navratilova, în vârstă de 66 de ani.

Martina Navratilova are cancer în stadiu incipient

Câștigătoare a 59 de titluri de Grand Slam la simplu și dublu, Martina Navratilova nu ajunge în această lună la Australian Open. Potrivit reprezentantului ei, Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât în primul stadiu. În timpul în care era supusă testelor, i s-a descoperit o formă suspectă la sân, care a fost ulterior diagnosticată ca fiind cancer. Acesta a mai spus că ambele tipuri de cancer sunt în stadiu incipient și că Martina Navratilova va începe tratamentul luna aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » "Dublă lovitură" pentru fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova. A fost diagnosticată cu cancer de gât și de sân în stadiu incipient