Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Edi Iordănescu a făcut o reverenţă în faţa suporterilor după meciul României cu Slovacia la Euro 2024. "Suntem mândri că suntem români"

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, miercuri seară, după ce tricolorii au obţinut calificarea în optimile de finală ale Campionatului European, că el şi toţi jucătorii săi sunt mândri că sunt români şi au avut parte de o susţinere incredibilă din partea suporterilor.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 21:57

Edi Iordănescu a făcut o reverenţă în faţa suporterilor după meciul României cu Slovacia la Euro. "Suntem mândri că suntem români"
Edi Iordănescu a făcut o reverenţă în faţa suporterilor după meciul României cu Slovacia la Euro. "Suntem mândri că suntem români" - Facebook

“Încep prin a face o reverenţă în faţa suporterilor echipei naţionale. Ce am trăit aici probabil trăieşti o daăt în viaţă. Cred că în istoria ecihpei naţionale suporterii nu au fost atât de aporpiaţi de naţională cum au fost acum. Pentru noi cea mai mare preocupare asta este, dorim să nu îi dezamăgim. E momentul nostru, e seara noastră, e seara României, e şi ziua drapelului şi este o bucurie în plus. Suntem mândri că suntem români”, a spus Iordănescu la Pro Arena, potrivit news.ro.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0. România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Golul României a fost marcat de Răzvan Marin, din penalti, în minutul 37 (penalti), în timp ce pentru slovaci a punctat Duda (24).

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Sport » Edi Iordănescu a făcut o reverenţă în faţa suporterilor după meciul României cu Slovacia la Euro 2024. "Suntem mândri că suntem români"