Antena Meniu Search
x

Eliza Samara, eliminată din primul tur al Openului de la Dubai

Eliza Samara a început anul cu o înfrângere. Jucătoarea română de tenis de masă a fost eliminată din primul tur al Openului de la Dubai.

Vezi și

Eliza Samara a jucat ca niciodată, dar a pierdut ca întotdeauna atunci când joacă împotriva chinezoaicelor.

În primul tur al opemului de tenis de masă de la Dubai, jucătoarea din Constanţa a făcut un meci curajos împotriva numărului 1 mondial, chinezoaica Liu Shiwen, dar s-a recunoscut învinsă cu 4-1 la seturi.

Samara a avut un început de partidă fulminant. A condus cu 9 la 3 şi 10 la 5 în primul set, dar chinezoaica s-a dovedit mai stăpână pe sine şi s-a impus în cele din urmă la avantaj, cu 13 la 11.

Eliza şi-a pierdut busola, iar chinezoaica şi-a adjudecat lejer şi următoarele două seturi, cu acelaşi scor 11 la 5. La 3 la 0, jucătoarea de la Constanţa a avut o tresărire de orgoliu şi a reuşit să câştige setul patru, cu 11 la 9.

Lucrurile au revenit însă repede la normal, Liu Shiwen a măturat totul de pe masă şi a închis jocul cu un set câştigat la 4.

"Am pierdut 4 la 1, cu şanse clare în primul set! Putea fi altfel meciul! Însă mergem mai departe, anul abia ce a început!", a postat Eliza imediat după meci pe contul său de facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Eliza Samara, eliminată din primul tur al Openului de la Dubai