Antena Meniu Search
x

Video Etapă națională de schi alpin pentru copii, un adevărat spectacol pe Pârtia Buscat din Cluj

După o pauză de 25 de ani, judeţul Cluj găzduieşte o etapă naţională de schi pentru categoria sub 12 ani. Cei mai buni schiori din ţară s-au întrecut pe Pârtia Buscat, din localitatea Băişoara la Cupa "Dan Căpitan", etapă naţională din cadrul Mini Cupei României la schi alpin. 

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 07:38

Vezi și

În cele două zile de concurs, peste 200 de sportivi, veniţi din toate colţurile ţării, au luat parte la start. Au avut ocazia să participe şi sportivii amatori, nu doar cei legitimaţi.

Nicoleta Iubu - Federaţia Română de Ski: Este prima etapă pe care o desfășurăm pe domeniul schiabil Buscat de lângă Cluj, ne bucurăm de o prezență foarte foarte numeroasă de sportivi însoți de părinți.

Dan Căpitan, cel care dă numele cupei, a fost o emblemă a schiului românesc, multiplu campion național, cu o carieră sportivă de aproape trei decenii.

Iancu Şerbănescu - organizator: Dan Căpitan este cel mai mare antrenor pe care l-a avut Clujul, peste 14 ani a fost antrenor al lotului național de copii. A scos cei mai mulți campioni naționali, este o emblemă pentru ski, drept pentru care vrem să îl onorăm cu denumirea acestui concurs după dânsul. 

Dan Căpitan - fost antrenor: Pentru mine înseamnă foarte mult pentru că este o recunoaștere a muncii de o viață și mă bucur. Ce am văzut astăzi de mult aș fi vrut să se întâmple. 

La finalul competiţiei, cei mici au urcat pe podium și s-au bucurat, sincer, ca și sportivii ce cuceresc medalii olimpice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Etapă națională de schi alpin pentru copii, un adevărat spectacol pe Pârtia Buscat din Cluj