Antena Meniu Search
x

EURO 2024. Radu Drăguşin: "Am întâlnit locul 3 mondial. Avem un obiectiv şi e foarte realizabil"

EURO 2024. Fundaşul Radu Drăguşin a declarat, sâmbătă seară, că, în ciuda înfrângerii cu Belgia, are încredere în coechipierii săi, subliniind că tricolorii vor da totul în meciul cu Slovacia pentru calificarea în optimi la EURO 2024.

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 00:21

EURO 2024. Radu Drăguşin: "Am întâlnit locul 3 mondial. Avem un obiectiv şi e foarte realizabil"
- Profimedia

"Am întâlnit locul 3 mondial. Şitiam că au jucători ce pot face diferenţa. Nu ştiu ce ne-a lipsit. Ei au fructificat mai bine ocaziile lor, noi nu am marcat. E greu să începi meciul cu un gol primit rapid. Azi ne-a lipsit ceva. Am cea mai mare încredere în colegii mei, suntem pe primul loc, avem cele mai mari şanse de calificare, vom da totul în ultimul meci. Cred că diferenţa s-a făcut în ultima treime, cred că noi fundaşii puteam să dăm mai multă încredere. Nu ne demoralizăm deloc, avem un obiectv, este foarte realizabil, vom da totul", a spus Radu Drăguşin la ProTV.

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Articolul continuă după reclamă

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Sport » EURO 2024. Radu Drăguşin: "Am întâlnit locul 3 mondial. Avem un obiectiv şi e foarte realizabil"