Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fără Horaţiu Moldovan, cedat în Italia, Atletico Madrid a făcut scorul zilei în Primera, 3-0 cu Girona, revelaţia sezonului trecut

Atletico Madrid, echipa antrenată de Diego Simeone, are un început bun de sezon în Primera Division, ajungând la patru puncte, din două etape grele, după ce a trecut la scor de Girona, 3-0.

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 15:25

La 33 de ani, francezul Antoine Griezmann rămâne liderul lui Atletico Madrid
La 33 de ani, francezul Antoine Griezmann rămâne liderul lui Atletico Madrid - Profimedia

După 2-2 la Villarreal, în prima etapă din Primera Division, Atletico Madrid a primit, duminică seara, replica formaţiei Girona, revelaţia sezonului trecut. Atletico a abordat meciul fără portarul român Horaţiu Moldovan, cedat cu împrumut în Italia, la Sassuolo, dar asta nu a împiedicat-o să câştige meciul la scor, 3-0.

Griezmann, Llorente şi Koke au punctat pentru Atletico Madrid, la capătul unui meci în care Girona a oferit o replică dârză, dar pare că şi-a pierdut mult din strălucirea sezonului precedent, după ce i-a vândut pe Dovbyk la AS Roma şi Aleix Garcia la Bayer Leverkusen.

În celelalte meciuri din etapa a doua a campionatului de fotbal al Spaniei s-au înregistrat următoarele rezultate: Alaves - Betis Sevilla 0-0, Leganes - Las Palmas 2-1, Real Madrid - Valladolid 3-0, Espanyol Barcelona - Real Sociedad 0-1, Getafe - Rayo Vallecano 0-0, FC Barcelona - Athletic Bilbao 2-1, Osasuna - Mallorca 1-0, Sevilla - Villarreal 1-2, Celta Vigo - Valencia 3-1.

Articolul continuă după reclamă

Graţie succesului obţinut în meciul cu Girona, Atletico Madrid a urcat pe locul 3 în Primera Division, după cele două echipe care au punctaj maxim, Celta Vigo şi FC Barcelona. Girona are un singur punct, după două meciuri, şi se anunţă un sezon extrem de complicat pentru gruparea antrenată de Michel.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Fără Horaţiu Moldovan, cedat în Italia, Atletico Madrid a făcut scorul zilei în Primera, 3-0 cu Girona, revelaţia sezonului trecut