Antena Meniu Search
x

Finala Ligii Campionilor de anul trecut, Bayern Munchen - Paris Saint Germain, reeditată în sferturile de finală din actuala ediţie

Vineri a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, iar sorţi au făcut în aşa fel încât, în această fază a competiţiei, să avem reeditarea a două dintre ultimele trei finale ale competiţiei, inclusiv finala de anul trecut, disputată între Bayern Munchen şi Paris Saint Germain.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.03.2021, 14:19

Bayern Munchen este considerată a doua favorită la câştigarea Ligii Campionilor, după Manchester City
Francezul Kingsley Coman a marcat golul prin care Bayern Munchen a câştigat finala Ligii Campionilor, în dauna lui Paris Saint Germain - Hepta
  • Manchester City şi Bayern Munchen sunt considerate marile favorite la câştigarea Ligii Campionilor la fotbal în acest moment.
  • Finala Ligii Campionilor la fotbal se joacă în acest an pe 29 mai, la Istanbul.

Bayern Munchen este campioana europeană en-titre, după ce, în finala trecut, s-a impus, cu 1-0, împotriva echipei franceze Paris Saint Germain. Bavarezii au ajuns din nou în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au avut un parcurs uimitor, şapte victorii şi un egal, în opt meciuri, plus un golaveraj zdrobitor, 24 de goluri marcate şi doar şapte goluri primite.

Iar în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Bayern Munchen dă, din nou, peste Paris Saint Germain. Faţă de finala de anul trecut, de la Lisabona, misiunea bavarezilor se anunţă a fi una şi mai dificilă, în condiţiile în care Paris Saint Germain este în mare formă şi a făcut o demonstraţie de forţă în dubla cu FC Barcelona, din optimi, câştigată cu 5-2 la general.

Tot în faza sferturilor de finală avem şi reeditarea finalei din 2018, când Real Madrid câştiga trofeul, după 3-1 cu FC Liverpool. De această dată englezii par să fie favoriţi, chiar dacă ei nu traversează cea mai bună formă în campionatul intern. Liverpool a jucat cu multă siguranţă în dubla cu RasenBallsport Leipzig din optimi, 4-0 la general, în timp ce Real Madrid a profitat de lipsa de experienţă a celor de la Atalanta la nivel înalt şi s-a impus cu 4-1 la general.

În celelalte două meciuri din faza sferturilor de finală, reprezentantele Angliei, Manchester City şi Chelsea Londra, par favorite clare în confruntările cu Borussia Dortmund, respectiv FC Porto.

Sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal

Manchester City - Borussia Dortmund

FC Porto - Chelsea Londra

Bayern Munchen - Paris Saint Germain 

Real Madrid - FC Liverpool

Meciurile din prima manşă se joacă pe 6 şi 7 aprilie, iar meciurile din manşa a doua se joacă pe 13 şi 14 aprilie.

Programul semifinalelor din Liga Campionilor la fotbal

Tot vineri a avut loc şi tragerea la sorţi pentru faza semifinalelor. Astfel, în penultimul act al competiţiei am putea avea meciuri precum Bayern Munchen - Manchester City sau FC Liverpool - Chelsea Londra. Asta pentru că ţintarul a stabilit ca învingătoarea dintre Manchester City şi Borussia Dortmund să înfrunte pe învingătoarea dintre Bayern Munchen şi Paris Saint Germain, iar învingătoarea dintre Real Madrid şi FC Liverpool să înfrunte pe învingătoarea dintre FC Porto şi Chelsea Londra, în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

Meciurile din semifinale se vor disputa pe 27 şi 28 aprilie, turul, respectiv pe 4 şi 5 mai, returul. Finala Ligii Campionilor la fotbal se joacă pe 29 mai, la Istanbul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Finala Ligii Campionilor de anul trecut, Bayern Munchen - Paris Saint Germain, reeditată în sferturile de finală din actuala ediţie