Antena Meniu Search
x

Formula 1. Alex Albon şi-a prelungit contractul cu echipa Williams pentru mai multe sezoane

Echipa Williams a anunţat, miercuri, că Alex Albon a semnat o prelungire a contractului său pentru mai multe sezoane, fără a preciza durata înţelegerii.

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 23:10

Formula 1. Alex Albon şi-a prelungit contractul cu echipa Williams pentru mai multe sezoane
Formula 1. Alex Albon şi-a prelungit contractul cu echipa Williams pentru mai multe sezoane - Profimedia

În februarie, echipa britanică, prin şeful său James Vowles, preciza că pilotul are contract până la sfârşitul anului 2025, un mod de a pune capăt zvonurilor care îl trimiteau la Red Bull sau Mercedes, după transferul lui Lewis Hamilton la Ferrari.

Formula 1: Albon şi-a prelungit contractul cu Williams

În sezonul trecut, Albon a terminat pe locul 13 în clasamentul piloţilor, obţinând 27 de puncte, ceea ce a contribuit semnificativ la locul 7 ocupat de Williams în clasamentul constructorilor, cea mai bună clasare din ultimii şase ani.

Articolul continuă după reclamă

Anul acesta, în şase Mari Premii, pilotul thailandez nu a terminat în puncte.

Pe acelaşi subiect

"Începutul sezonului a fost dificil", a recunoscut Albon. "Dar de când m-am alăturat echipei Williams (în 2022), am făcut progrese uriaşe împreună şi am văzut schimbările uriaşe care au fost făcute în spatele scenei pentru a ne readuce în vârful grilei. Este un proiect pe termen lung în care cred cu adevărat", a adăugat el.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Sport » Formula 1. Alex Albon şi-a prelungit contractul cu echipa Williams pentru mai multe sezoane