Meniu
Search
x

Video Formula 1: Lewis Hamilton, la câțiva centimetri de tragedie după ce monopostul lui Verstappen a ajuns deasupra lui

Pilotul Lewis Hamilton a fost la un pas de a suferi o accidentare dramatică după ce mașina condusă de rivalul Max Verstappen a ajuns la propriu deasupra lui. Câțiva centimetri au făcut diferența dintre un accident spectaculos și o tragedie.

De Redactia Observator la 12.09.2021, 17:58

Cursa a fost marcată de un accident în turul 26, în urma căruia primii doi clasaţi în ierarhia generală, Max Verstappen (Olanda, Red Bull Racing) şi Lewis Hamilton (Marea Britanie, Mercedes) au abandonat.

Accidentul, surprins din alt unghi:

Pe acelaşi subiect

Marele Premiu al Italiei, câștigat de Daniel Ricciardo (McLaren)

Australianul Daniel Ricciardo (McLaren) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Italiei, a 14-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Pentru Ricciardo este primul succes din acest sezon. Pe locul doi s-a clasat Lando Norris (Marea Britanie, McLaren), iar pe trei a terminat Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes).

Etapa a 15-a, Marele Premiu al Rusiei, va avea loc la Soci, în 26 septembrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Formula 1: Lewis Hamilton, la câțiva centimetri de tragedie după ce monopostul lui Verstappen a ajuns deasupra lui