Antena Meniu Search
x

Fostul medic al Formulei 1, indignat de atitudinea familiei lui Schumacher: "Fanii merită să ştie!"

"Fanii trebuie să ştie ce se întâmplă cu idolul lor", sunt cuvintele celui care l-a îngrijit pe Schumacher pe vremea când activa ca pilot la echipa Ferrari.

Gary Hartstein, fostul medic al Formulei 1, susţine că familia fostului campion mondial nu are o strategie de comunicare şi întreţine astfel  speculaţiile cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Indignat de această nebunie stârnită de starea lui Schumi, acesta a postat pe blog:

"Nu sunt jurnalist sau consilier în relaţii publice, dar chiar nu înţeleg politica de comunicare a medicilor şi a familiei lui Michael. Trebuie să recunosc, am rămas perplex de liniştea de la Grenoble.

Fanii lui Michael Schumacher încep să simtă că ataşamentul şi pasiunea pe care le-au arătat faţă de eroul lor nu mai înseamna nimic. Văd furie, dezamăgire şi frustrare. Alţii vorbesc despre respectarea intimităţii, dar e frustrant să ni se ceară aşa ceva (...) Nu înţeleg cum această situaţie îl ajută pe Michael sau pe familia sa.

Este total nedrept ce fac faţă de oamenii care l-au făcut pe Michael celebritatea care este astăzi. Aceşti oameni merită să ştie! Este într-adevăr util să menţii milioane de persoane în obscuritate?", a scris Hartstein pe blogul său.

Informaţiile oficiale despre starea de sănătate sunt extrem de rare, motiv pentru care presa speculează informaţii care, de multe ori, s-au dovedit a fi lipsite de fundament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Fostul medic al Formulei 1, indignat de atitudinea familiei lui Schumacher: "Fanii merită să ştie!"