Antena Meniu Search
x

Video şocant! Un suporter a murit şi doi sunt în stare gravă!

Partida dintre Atletico Paranaense şi Vasco da Gama, din campionatul Braziliei, a fost întreruptă mai bine de o oră. Fanii s-au bătut între ei în tribune şi poliţia a tras gloanţe de cauciuc ca să-i despartă.

La cîteva zile după ce o tribună a stadionului din Sao Paulo s-a prăbuşit, Brazilia îşi arată încă o dată incompetenţa în a rezolva situaţiile critice care ar putea apărea la cupa mondială pe care o va găzdui în vară. Învinşi în finala cupei de Flamengo, în direct la GspTV, fotbaliştii de la Atletico Paranaense deschiseseră scorul în meciul de campionat cu Vasco da Gama, cînd violenţa a erupt în tribune.

Suporterii s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru calmarea celor două grupări. Din păcate, intervenţia forţelor de ordine, cu gaze lacrimogene şi arme cu gloanţe de cauciuc, s-a terminat cu un dezastru.

Doi suporteri au fost grav răniţi şi alţi cîţiva au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că violenţa a escaladat după apariţia poliţiştilor în tribune.

Din păcate, unul dintre fani a decedat în urma multiplelor lovituri primite! 

În plînsetele jucătorilor de la Atletico, meciul a fost întrerupt şi un elicopter a terizat pe gazon, pentru a duce victimele la spital.

Oficialii ligii braziliene au promis informaţii despre starea celor accidentaţi şi vor lua în cel mai scurt timp o hotărîre cu privire la soarta partidei dintre Atletico şi Vasco da Gama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Video şocant! Un suporter a murit şi doi sunt în stare gravă!