Antena Meniu Search
x

Manolo Gabbiadini, al doilea fotbalist din Serie A depistat cu coronavirus

Internaționalul italian Manolo Gabbiadini este al doilea fotbalist din Serie A, campionatul de fotbal al Italiei, descoperit cu coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.03.2020, 18:03

Gabbiani va fi trecut în izolare
Gabbiadini are 11 selecții și două goluri în naționala Italiei - Profimedia
  • Manolo Gabbiadini este al doilea fotbalist din Serie A depistat cu coronavirus
  • Atacantul Sampdoriei va fi introdus în izolare

Internaționalul italian Manolo Gabbiadini este al doilea fotbalist din Serie A, campionatul de fotbal al Italiei, descoperit cu coronavirus.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții clubului Sampdoria Genova, echipă la care activează Gabbiadini începând din ianuarie anul trecut.

Conform Daily Mail, reprezentanții clubului Sampdoria Genova au precizat că Gabbiadini are febră, dar starea lui generală este una bună și se iau toate măsurile pentru ca fotbalistul să fie plasat în izolare.

Gabbiadini, care are 11 selecții și două goluri în naționala Italiei, este al doilea fotbalist din Serie A depistat cu coronavirus, după Daniele Rugani, fundașul echipei Juventus Torino, de asemenea un internațional cu șapte selecții în naționala Italiei.

Și starea lui Rugani este una bună la momentul actual.

Meciurile din campionatul de fotbal al Italiei au fost amânate cel puțin până la data de 3 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus.

12.462 de persoane s-au îmbolnăvit până acum de coronavirus în Italia. 827 de pacienți au murit, 1.028 de pacienți sunt în stare gravă, iar 1.045 de pacienți s-au recuperat din punct de vedere medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Manolo Gabbiadini, al doilea fotbalist din Serie A depistat cu coronavirus