Antena Meniu Search
x

Când se poate încheia sezonul din Serie A. Anunț de ultimă oră din Italia

Gabriele Gravina, președintele Federației de Fotbal din Italia, și-ar dori ca Serie A să se joace până în iulie dacă pandemia de Covid-19 nu se va opri în următoarele două luni.

de Daniel Samoilă

la 26.03.2020, 10:56

Gabriele Gavrina
Când se poate relua fotbalul în Serie A. Anunț de ultimă oră din Italia - DPA Images / Vincenzo Livieri via hepta
  • Gabriele Gravina, președintele Federației din Italia, speră ca fotbalul din Serie A să se reia
  • Meciurile din Italia se pot juca până în iulie sau august
  • Italia, cea mai afectată țară din Europa de Covid-19

Gabriele Gravina, președintele Federației de Fotbal din Italia, și-ar dori ca Serie A să se joace până în iulie dacă pandemia de Covid-19 nu se va opri în următoarele două luni.

Gravina va cere sprijinul UEFA și FIFA pentru ca primele ligi din Italia să se încheie normal, dar undeva în iulie sau chiar august. 

Gabriele Gravina, despre situația din Serie A: ”Încă nu mi-am pierdut speranța”

”Încă nu mi-am pierdut speranţa ca sezonul să se reia. Voi face tot ce pot pentru a se întâmpla. E foarte greu să renunţăm la acest plan. Sunt conştient că e încă prea devreme să ne gândim la o dată, dar trebuie să fim pozitivi.

Pe acelaşi subiect

Ne gândim să cerem sprijinul celor de la UEFA şi FIFA pentru a putea juca şi după data de 30 iunie, astfel încât să profităm de lunile iulie şi august”, a declarat Gravina pentru presa din Italia.

Italia, cea mai afectată țară de Covid-19 din Europa

Italia înregistrează astăzi, 26 martie, peste 74,000 de cazuri, cele mai multe din Europa. În total au decedat 7,503 de oameni, ceea ce înseamnă o rată a mortalității ridicată pentru o țară cu o populație cu peste 60 de milioaneG de locuitori.

Din fericire, numărul celor recuperați a crescut la 9,362 și autoritățile din Italia speră ca în viitorul apropiat această criză să se oprească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Când se poate încheia sezonul din Serie A. Anunț de ultimă oră din Italia