Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gest superb făcut de un star de la Manchester United, în plină criză a coronavirusului

Gest superb al lui Marcus Rashford. Starul lui Manchester United se alătură organizației FareShare pentru a distribui alimente copiilor ce depind de școli pentru a lua masa.

de Valentin Pîrcălabu

la 20.03.2020 , 18:23

Gest superb făcut de Marcus Rashford Marcus Rashford, gest superb pentru copiii din Marea Britanie - DPA Images / Martin Rickett via Hepta
  • Marcus Rashford va dona alimente pentru copii
  • 30.000 de școli ar urma să fie închise

Gest superb al lui Marcus Rashford. Starul lui Manchester United se alătură organizației FareShare pentru a distribui alimente copiilor ce depind de școli pentru a lua masa.

Conform unei estimări făcute după ce premierul Boris Johnson a anunțat pachetul de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, 30.000 de școli ar urma să fie închise.

Marcus Rashford: ”Niciun copil nu trebuie să își facă probleme unde primește următoarea masă”

Articolul continuă după reclamă

Rashford a explicat pe reţelele de socializare că mulţi copii depind de şcoli care le asigură masa şi că în ultimele zile a studiat modul în care poate da o mână de ajutor.

Internaţionalul englez a decis să colaboreze cu organizaţia FareShare și a încurajat donaţii din partea celor care pot ajuta, pentru acoperirea costului transportului şi depozitării alimentelor.

''Niciun copil nu trebuie să-şi facă griji de unde primeşte următoarea masă'', a scris Rashford pe reţelele de socializare.

Valentin Pîrcălabu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Sport » Gest superb făcut de un star de la Manchester United, în plină criză a coronavirusului