Antena Meniu Search
x

Gheorghe Hagi se dezlănţuie din nou: "Nu l-ați băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeți"

După episodul în care a fost supărat pe România, declarând că se gândeşte serios să plece din ţară, Gheorghe Hagi s-a dezlănţuit din nou.

După episodul în care a fost supărat pe România, declarând că se gândeşte serios să plece din ţară, Gheorghe Hagi s-a dezlănţuit din nou.

De această dată, Regele a răbufnit la adresa lui Pantaleo Corvino, directorul sportiv al celor de la Fiorentina. Gheorghe Hagi îl acuză pe italian că nu i-a dat nicio șansă fiului său, Ianis Hagi, făcând chiar acuzaţii de xenofobie.

Antrenorul celor de la "Viitorul" a declarat că motivul pentru care Ianis Hagi nu a fost folosit tânărul de 19 ani ar fi naţionalitatea băiatului.

"M-au mințit în față pe mine și pe Ianis, Ianis a avut trei oferte când s-a întors, un antrenor mare a spus că Ianis poate fi comparat cu Totti! 

Apoi, l-au amendat pe jucător pentru că a declarat că e dezamăgit și nu joacă la club.

Directorul sportiv face și desface tot la Fiorentina. E mai rău decât în România, pe vremea generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget și e pe locul 11 cu Pioli", a răbufnit Gheorghe Hagi, potrivit gsp.ro.

"Pantaleo, te salut din România, dar ai pierdut un mare jucător. I-ai dat reject lui Ianis. Nu l-ați băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeți. (...) O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla. Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător.

Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla", a mai spus Gheorghe Hagi în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o după meciul cu Botoșani, câștigat cu 2-1 de Viitorul. 

Unul dintre goluri a fost înscris de Ianis Hagi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Gheorghe Hagi se dezlănţuie din nou: "Nu l-ați băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeți"