Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Gigi Becali în plină criză cauzată de coronavirus! "Doctorii se află în prima linie"

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este implicat în lupta contra coronavirusului din România. Becali îi îndeamnă pe oamenii cu bani să doneze bani spitalelor.

de Daniel Samoilă

la 20.03.2020, 11:21

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali îi îndeamnă pe oamenii cu bani să doneze. - SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
  • Gigi Becali îi îndeamnă pe oamenii cu bani să doneze bani spitalelor
  • Becali, implicat în lupta contra coronavirusului în România
  • Becali, donații impresionante pentru spitalul Matei Balș din București

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este implicat în lupta contra coronavirusului din România. Becali îi îndeamnă pe oamenii cu bani să doneze bani spitalelor.

”Pe lângă cei 50.000 de euro pe care îi pun la bătaie i-am pus pe cei de la spitale să îmi mai facă o listă cu tot ce le trebuie. Știu că doctorii se află în prima linie, dar trebuie să fie și ei ajutați de cei care au bani din România”, a declarat Becali pentru Pro Sport.

Gigi Becali, donații pentru spitalul Matei Balș din București

Săptămâna aceasta, Gigi Becali a făcut donații impresionante la spitalul Matei Balș din București. Latifundiarul din Pipera a donat bani, măști, halate și alte bunuri materiale.

”Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi.

Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Mesajul lui Gigi Becali în plină criză cauzată de coronavirus! "Doctorii se află în prima linie"